Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лектор в бакалавърската програма „Стопанско управление“ на 13 ноември 2021 г. ще бъде г-н Иван Милев

   

25.10.2021

 

На 13 ноември 2021 г. от 11:15 ч. гост-лектор ще бъде г-н Иван Милев, специалист по геймификация.

Линк: класна стая на проф. Невяна Кръстева

imgonline-com-ua-CompressToSize-4JercekD6RvJCkx8

Иван Милев е консултант и дизайнер по геймификация. Алумни на Стопански факултет.

Г-н Милев е експерт по Octalysis Gamification с повече от 12 години създаване на стойност в областта на ИТ, финансите, здравеопазването, маркетинга, медиите и телекомуникациите. Работата му обхваща САЩ, България, Естония, Израел, Ирландия и Канада. Иван ръководи и проектира различни проекти, включително Quandoo (най-голямата платформа за резервации на ресторанти в Европа), Decentral (компания за блокчейн, основана от съоснователя на Ethereum), Cru (бивш Campus Crusade for Christ), Poo-pourri (компания за аромати на етерични масла за потребители) и др.

Преди Octalysis Group Иван е бил продуктов мениджър на геймификация в 11235 ООД, където е проектирал и разработил корпоративната платформа за геймификация за Easy Credit и A1, най-голямата небанкова финансова институция и най-големия мобилен оператор в България. За A1 проектите на Иван са надхвърлили годишната си цел със 150% само за два месеца.

Преди това той е бил продуктов мениджър за Johnson & Johnson, водещ дигитализация и управление на промените в организацията. Там той управлява Accenture да изгражда първата платформа за вътрешна централизация на знанията за 6000 служители.

Г-н Милев е бил и мениджър на промоционални кампании за Coca-Cola, Siemens, Nestlé, където ръководи екип от десет колеги за популяризиране на различни марки. Той също така проучва и планира стратегията за пазара на мобилни данни за Telia (втората най-голяма телекомуникационна компания в скандинавските страни) и е бил маркетингов консултант за Университета Бокони. Има магистърска степен по стратегическо управление и MBA от SDA Bocconi School of Management, Топ 3 бизнес училище в Европа.