Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на Теодор Радонов, ръководител на регионалния офис на ЕИБ в България, за студентите от Стопанския факултет

   

20.04.2022

 

Стопанският факултет продължава за трета поредна година партньорството си с групата на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). През 2020 г. СУ „Св. Климент Охридски“ чрез Стопанския факултет стана първият български академичен партньор на ЕИБ за поредица от гост-лекции на мениджъри в институцията.

FEBA-SPRING

За поредна година трима магистри от Стопанския факултет ще бъдат избрани в специален конкурс да участват безплатно в Лятната школа на EIB Institute, която ще се проведе в Люксембург.

На 27 април гост-лекция пред студентите от Стопанския факултет ще бъде представена от г-н Теодор Радонов, ръководител на регионалния офис на ЕИБ в България. Г-н Радонов ще представи темата „Бизнес цикъл и активности в България“ на 27 април от 09:15 ч. в зала 401 в Стопанския факултет и онлайн на линк: https://bit.ly/feba-eib-2022.

Лекцията ще се проведе в занятията на гл.ас. д-р Иванка Михайлова със студентите от 1-ви курс Стопанско управление, с участието на декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев и зам.-декана доц. д-р Боряна Богданова.

Поредицата лекции ще продължи през следващите седмици от май.