Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на г-н Георги Николов: Директор Одит услуги в PwC България пред бакалаврите от трети курс

   

19.11.2019

 

Гост-лекция на г-н Георги Николов: Директор Одит услуги в PwC България пред бакалаврите от трети курс

 

На 15.11.2019 г., г-н Георги Николов, директор Одит услуги в PwC, направи презентация на тема „МСФО 15 – Приходи от договори с клиенти“ пред бакалаврите от трети курс. Гост-лекцията е в рамките на установеното сътрудничество между компанията и Стопанския факултет.

 

11

 

Студентите за пореден път имаха възможността да се запознаят с професионалист от сектора, да се докоснат до счетоводната практика чрез множеството илюстративни примери и да почерпят знания директно от кухнята на бизнеса. Лекторът представи модела от пет стъпки, на базата на който става признаването на приходите от договори с клиенти, като обърна внимание върху някои специфики и практически проблеми. Г-н Георги Николов непрекъснато провокираше студентите с въпроси и инициираше дискусии, което направи лекцията интерактивна и интересна за присъстващите.

 

12