Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на Бисера Иванова в магистърската програма „Фасилити мениджмънт“

   

31.10.2020

 

На 27 октомври гост-лектор в новата магистърска програма „Фасилити мениджмънт“ беше г-жа Бисера Иванова, мениджър с опит във водещи български компании.

FM

Бисера Иванова има магистърска степен по икономика от УНСС, специалност „Икономика и управление на индустрията”, и степен от СУ „ Св. Климент Охридски”, специалност „Трудова и организационна психология”. Има над двадесет години опит в сферата на корпоративното управление на недвижими имоти и спомагателни бизнес услуги. Заемала е мениджърски позиции в Овергаз Холдинг и Първа Инвестиционна Банка. Била е Изпълнителен директор на първата национална българска компания за управление на сгради в бизнеса с недвижими имоти.

Бисера Иванова взема участие и като лектор в семинари, конференции и обучения на теми, свързани с фасилити и пропърти мениджмънта. Член е на Съвета на жените в бизнеса и на Обществото на жените на Форбс.