Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Финално събитие по проект „Инкубатори за иновативни предприятия“ ще се проведе на 11 април в София

   

29.03.2024

 

Партньорският консорциум между Сдружение Асоциация за международно обществено развитие (АМОР), Фонд на фондовете и Софийски университет Ви кани да се включите във финалното събитие по проект „Инкубатори за иновативни предприятия“, финансиран по програма „Еразъм +“ на ЕС.

Erasmus-Plus-Incubators-Sofia

Организаторите на проекта ще представят резултатите от дейностите по проекта, който беше реализиран в 10 града от страната – Враца, Свищов, Русе, Габрово, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград и София. Участие ще вземат участниците, носители на идейни проекти от всеки един град, както и лицата, вземащи решения.

Във финалната част на събитието ще се проведе дискусия между участниците, участващите организации, официалните гости и други представители на общността.

Събитието ще се проведе на 11-ти април (четвъртък) от 09:30 ч. до 11:00 ч. на адрес – гр. София, Аула на СУ „Св. Климент Охридски“.

Програма на събитието.