Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. д-р Савина Михайлова-Големинова и д-р Розалина Козлева осъществиха „Еразъм +“ мобилност в University of the Basque Country

   

23.04.2024

 

Доц. д-р Савина Михайлова-Големинова и д-р Розалина Козлева осъществиха преподавателска мобилност по „Еразъм +“ във Факултета по икономика и бизнес на University of the Basque Country през април 2024 г. По време на посещението те се срещнаха със зам.-декана на факултета - Ева Веласко Балмаседа, както и с други преподаватели и изследователи от университета.

Untitled design (5)

Доц. Михайлова-Големинова и д-р Козлева имаха възможност да се запознаят и със студентите от факултета в Сарико, които следващата година ще се обучават в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. По време на срещата бяха представени възможните дисциплини от бакалавърските и магистърските програми, предлагани от Стопанския факултет.

На 17 април д-р Розалина Козлева изнесе лекция пред испански и чуждестранни студенти от Факултета по икономика и бизнес на Сарико на тема „Финансиране и капиталова структура“. Тя сподели и опита си като консултант на държавни и общински органи.