Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Дарителско събитие „Сбъдни промяната“ ще се проведе на 10 май

   

22.04.2024

 

Уважаеми колеги, преподаватели и приятели,

Присъединете се към нас за едно незабравимо дарителско събитие, където устойчивостта среща забавлението! В рамките на тази инициатива, студентите от магистърска програма „Отговорно и устойчиво управление“ Ви канят да участвате в събирането на средства за облагородяване на парка пред сградата на Стопанския факултет.

Untitled design (11)

Програма на дарителското събитие на 10 май 2024 г.:

  • 17:30 часа – Откриване, Княжеска градина
  • 18:00 часа – Куиз игра на тема „Устойчиво бъдеще“
  • 19:00 часа – Brainstorming за бъдещия устойчив свят

Мобилен център за визуална наука „Калейдоскоп“

В края на събитието, гостите ще имат възможност да присъстват на прожекцията на късометражните филми „Светът в риск“ и „Надежда за бъдеще“.

Местата са ограничени, така че не забравяйте да се регистрирате предварително на: https://forms.gle/RXHcGyP9kTvoZvnt7

Минимална стойност на дарението: 50 лв.

В рамките на инициативата ще се проведе и онлайн дарителска кампания „Сбъдни промяната“. Студентите от магистърска програма „Отговорно и устойчиво управление“ и фондация „ФЕБ“ организират дарителска кампания за събиране на средства за облагородяване на парка пред сградата на Стопанския факултет.

Целта на тази инициатива е да подобри градската среда, да насърчи устойчивото поведение на студентите във факултета и да превърне парка в център за социално общуване.

Като демонстрира ангажимента си към екологичната отговорност, Стопанският факултет утвърждава своя имидж като устойчива институция, вдъхновявайки и други образователни и бизнес организации да последват този пример.

Нека заедно преобразим нашето пространство и създадем по-екологично бъдеще!

Очакваме ви!