Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Д-р Христина Стоянова презeнтира на събитие на PMI Bulgaria за управление на проекти

   

22.12.2020

 

Д-р Христина Стоянова, която е част от преподавателския екип на магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“ , презентира методологията Лийн 6 Сигма (Lean Six Sigma) на събитие на PMI Bulgaria за управление на проекти. Виртуалното събитие се проведе на 16 декември и беше посетено от над 150 участници от цял свят.

 

1

 

Методологията Лийн 6 Сигма се прилага в проекти за подобряване и оптимизиране на процеси с цел по-доброто задоволяване на нуждите на клиентите и постигането на по-добри бизнес резултати. Д-р Стоянова сподели примери за успешното прилагане на методологията в реални бизнес проекти. По време на събитието тя също така промотира магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“.

 

2

 

Д-р Стоянова, която има черен колан по Лийн 6 Сигма и сертификат Project Мanagement Professional (PMP®), води курса „Управление на аутсорсинг проекти и компании“ в Стопански факултет и е Оперативен Мениджър в HP Inc.