Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / ЧЕЗ Трейд организира конкурс „Анализирай с енергия“ за студенти от Стопанския факултет

   

02.03.2021

 

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД организира конкурс „Анализирай с енергия“. В него могат да участват бакалаври и магистри от икономически специалности в Стопанския факултет на Софийския университет. Те ще решават три практически задачи и ще разсъждават по пет въпроса с отворен отговор.

CEZ_Banner_150_150_Analyze with energy_7

Студентите ще трябва да покажат аналитично и стратегическо мислене, познания в областта на енергийните регулации, търговските взаимоотношения и борсовата търговия с енергия, както и желание за надграждане на знанията и за развитие в сферата на енергетиката. Наградата е лятна практика в екипа на първия лицензиран търговец на електрическа енергия на крайни клиенти в България и водещ доставчик на свободния пазар, който за периода от 2006 до 2019 г. реализира общи доставки на 31.7 млрд. KWh на обща стойност 3,14 млрд. лв.

Повече информация за конкурса и за кандидатстването може да се намери на сайта: www.stipendiant.com, подсекция „Анализирай с енергия“.