Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / „Бизнес клуб“ с програма от гост-лекции за здравословен начин на живот

   

11.04.2024

 

На 28-ми март стартираха лекциите, част от информационната кампания на първото Студентско бягане „Uni Run“, организирано от „Бизнес клуб“'. Идеята им е да се обърне внимание на това колко е важно да сме запознати с темите за здравословния начин на живот, физическата активност и здравословното хранене.

Untitled design (5)

Първата лекция беше на тема „Основи на храненето“ със специален гост-лектор Сами Хоссни. Сами Хоссни е коуч, вдъхновител и бивш професионален състезател по плуване и кикбокс. Сами има опит в помагането на хората да изграждат своето самочувствие и насърчава младите да се хранят балансирано и да бъдат в най-добрата си форма. Той е съосновател на Health 4 Wealth, осъществил е 3 успешни онлайн фитнес академии е вече е продал над 10 000 тренировъчни програми.

По време на гост-лекцията Сами Хоссни успя да предаде знанията си на студентите, да отговори на всеки въпрос и даде ценни насоки и съвети.

07b77622-d592-4e70-948a-8e79b1adc5be

През месец април предстоят още няколко вълнуващи лекции:

  • На 11-ти април: „АI, здравеопазване и здравословен начин на живот“ с Георги Къдрев
  • На 15-ти април: „Превенции от спортни травми“ с д-р Филип Хитов
  • На 17-ти април: „Изграждане на здравословни навици“ с Весела Тонева

Повече информация може да намерите на страницата на „Бизнес клуб“.

За инициативата „Uni Run“ може да научите тук.