Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Банка ДСК х Стопански факултет: Ела да се запознаем

   

20.10.2021

 

Любопитно ти е какво е да работиш в една от големите банки в страната? Чудиш се как да приложиш това, което учиш в университета в реална работна среда? Ние ще ти отговорим на тези и много други въпроси. Чакаме те на 26.10 на нашето ексклузивно събитие за Стопански факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски". Ще ти разкажем и за добрите работодателски практики при нас както и ще ти представим нашата стажантска програма „ДСК Старт в кариерата“.

DSK_SU_Stopanski_Fak_Deska_1200x1628px_v2

Събитието започва в 10:00 ч. и се състои от следните модули:

  • 10:00-10:30 ч. - Лекция от представител на Човешки ресурси за представяне на програмата и кариерния път в Банка ДСК;
  • 10:30-12:00 ч. - Съвместна дискусия, на която можеш да зададеш допълнителни въпроси.

 

Място на провеждане: онлайн в Zoom

В началото на 2021г. Банка ДСК и Стопански факултет на Софийски университет сключиха партньорство, чиято цел е Банката активно да участва в подготовката на бъдещи специалисти по икономика и финанси. Основната линия на партньорството е наши експерти да съдействат за усъвършенстване на учебните бакалавърски и магистърски програми с обогатяването им с примери от практиката, интегриране на казуси в подходящи курсове и дори с въвеждане на нови дисциплини.

В седмицата след екслузивното ни събитие Банка ДСК ще се включи и с гост-лекция в подходяща специалност, със съдействието на колегите ни от Корпоративно банкиране. Те ще предадат безценен опит на бъдещите експерти в сферата на икономиката и финансите, представяйки им не само дейността на звеното в Банката, но и задавайки казус, по който студентите да работят на групи и да представят своите предложения. След това, студентите ще имат възможност на момента да обсъдят със специалистите от Корпоративно банкиране до каква степен предположенията им се разминават с реалността и какъв би бил най-ефективният подход за прилагане на наученото.

Очакваме те!