Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ас. Васил Караиванов коментира икономически теми в Bloomberg TV Bulgaria и ТВ Европа

   

12.03.2021

 

През изминалата седмица ас. Васил Караиванов, преподавател в Катедра „Икономика“ на Стопанския факултет, участва в две водещи предавания на телевизиите Bloomberg TV Bulgaria и ТВ Европа.

VKaraivanov

В предаването „В развитие“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Дилян Петришки, ас. Караиванов коментира, че ако не стане допълнителна криза поради политически или здравни причини, трябва да вървим към излизане от кризата. „Политиките трябва да се насочат натам. Имаме много добър резерв“, коментира той. По думите му трябва да се насочи към стимули – за запазване на заетостта, на нивото на доходите, както и да се търсят нови чужди пазари. Вижте повече във видеото от предаването в сайта investor.bg.

В програмата на ТВ Европа ас. Караиванов участва в предаването Business Daily с водещ Димитър Вучев. Темата на участието му беше „Можем ли да „изтрием“ държавните дългове. Вижте повече във видеото.