Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / Възможност за развитие и реализация на бизнес идеи на студенти в преакселератоска програма “Primer by EIT InnoEnergy”

   

25.10.2018

 

download

 

3Untitled

 

5 дни до крайния срок за кандидатстване към преакселераторска програма “Primer by EIT InnoEnergy”

 

Загорка се включва в кампанията по набиране на кандидати

 

Екипи и индивидуални участници имат още 6 дни, в които могат да подават своите иновативни бизнес решения за участие в “Primer by EIT InnoEnergy” . Преакселераторската програма е създадена в подкрепа на новаторите и преодоляването на най-често срещаните предизвикателства при стартирането на успешен бизнес, като запълва празнината между обещаваща идея и готов за инвестиции продукт.

На 10-ти, 11-ти, 17-ти и 18-ти ноември в работното пространство на Заралаб в Стара Загора, участниците ще имат възможност да преминат през четири-дневно интензивно обучение, проведено от водещи международни и български експерти с дългогодишен опит като бизнес консултанти, мениджъри, ръководители на екипи и проекти.

Обученията в различните дни от програмата ще водят Дионисис Спилиополус, директор Schneider Electric AEBE (2002 – 2008), Стефанос Циакмакис, основател на BIO2CHP, Атанас Енев и Деян Георгиев, основатели на BioMyc, Теофил Шиков, основател на Out2Bound и експерт продажби, Тодор Комилев – патентен експерт и Евгени Косев, финансов експерт, съосновател и ръководител на ARS Applied Research Solutions.

В кампанията по набиране на участници се включва и Загорка чрез техния Загорка Зелен Фонд.

 

Компанията търси добри решения в следните направления:

  • Преход към пластмасите на бъдещето: материал, опаковки, рециклиране
  • Ефективно използване и опазване на водните ресурси
  • Намаляване на въглеродни емисии, произвеждани от индустрията при производство и дистрибуция
  • Употреба на възобновяеми източници от индустрията

 

В рамките на програма Primer, екипът на Клийнтех България и Заралаб ще ви помогнат да развиете и тествате своите идеи, а по време на специално организирания Демо ден, ще имате възможността да представите своя проект на Загорка.

Преакселераторска програма Primer е сертифицирана от европейската организация InnoEnergy, провежда се в 12 страни от Централна и Източна Европа и е напълно безплатна за участниците в нея.

 

Желаещите да се включат в Primer могат да кандидатстват до 28 октомври 2018г 23:59ч като подадат своята концепция тук.

Нужно е добро владеене на английски език.

Повече информация можете да намерите на страницата на инициативата.

 
   

С подкрепата на:

3
4