Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Международна дейност / Новини от международната дейност / Конкурс за студентска мобилност с цел обучение в Албания, Бразилия, Виетнам, Грузия, Израел, Мароко, Мексико, Русия, Сърбия, Украйна и Япония

   

04.10.2019

 

Конкурс за мобилност с цел обучение в Албания, Бразилия, Виетнам, Грузия, Израел, Мароко, Мексико, Русия, Сърбия, Украйна и Япония

 

ERASMUS-3-720x340

 

 

СУ „Св. Климент Охридски“ обявява конкурс за мобилност по Програма „Еразъм+“ с цел обучение в партниращи държави (Албания, Бразилия, Виетнам, Грузия, Израел, Мароко, Мексико, Русия, Сърбия, Украйна и Япония). Допустими кандидати са студенти и докторанти от Софийския университет, които желаят да се обучават в университет-партньор през летния семестър на 2019/20 година.

 

Кандидатите, одобрени за мобилност, са освободени от заплащане на такса за обучение в приемащия университет, като за периода на техния престой в чужбина заплащат таксата за обучение в СУ, в случай че се дължи такава.

 

В таблиците с мобилностите ще откриете подробна информация за свободните места, продължителността, финансирането, изискванията за ниво на владеене на езика на обучението. Свободните места са публикувани по факултети и конкретни области на знание.

 

Кандидатурите се подават в отдел „Международно сътрудничество“, Ректорат, етаж 1, стая 5, всеки работен ден от 09:00 – 12:00 и от 14:00 – 17:00 часа.

 

Краен срок: 25 октомври 2019 г., 17:00 часа.

Изтегли поканата в pdf формат.