Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Международна дейност / Новини от международната дейност / Фотоизложба „Еразъм+ със Стопанския факултет на СУ: прозорец към моята Европа“ в парка на НДК

   

01.05.2021

 

Подарете си мигове на вдъхновение, зареждаща емоция и много усмивки, като посетите първата изложба на открито, организирана от Стопанския факултет на СУ „Св, Климент Охридски“.

2

Изложбата Еразъм+ със Стопанския факултет на СУ: прозорец към моята Европа#FEBA4EU представя част от най-добрите снимки от пътуванията на студенти и преподаватели от Стопанския факултет на СУ „Свети Климент Охридски“ по мобилности Еразъм+.

4

Незабравими спомени, приятелства с колеги от различни култури и споделената визия за щастлива Европа вдъхновиха идеята за изложбата на открито, която жителите и гостите на гр. София ще могат да видят пред Кино Кабана (парково пространство НДК) в периода 30 април – 14 май. Представените 26 фотографии показват богатството на Европа през очите на студентите и преподавателите и напомнят за нестихващия стремеж към непознатото и за съзидателната мисия на академичния дух. Изложбата отправя посланието, че висшето образование в Европейския съюз не се ограничава до учебници и изпитни сесии, а е прозорец, откриващ гледка към различните възможности и предизвикателства пред младите хора за изследване, развитие, израстване и креативност.

1

Изложбата „Еразъм+ със Стопанския факултет на СУ: прозорец към моята Европа#FEBA4EU се осъществява по идея на Стопанския факултет на СУ „Свети Климент Охридски“ в партньорство със Столична община, Бюрото на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България.