Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Международна дейност / Новини от международната дейност / Деканът доц. д-р Атанас Георгиев представи в Белфаст опита на Стопанския факултет при получаване на акредитация от AMBA

   

07.11.2023

 

Деканът на Стопанския факултет в СУ „Св. Климент Охридски” доц. д-р Атанас Георгиев представи опита на факултета от получаването на първата международна акредитация за бизнес училище в България по време на AMBA & BGA Accreditation Forum 2023 в Белфаст, Великобритания, на 31 октомври. Домакин на конференцията беше Queen’s Business School.

amba1

По време на панела „Опитът с първа акредитация от AMBA и BGA“ доц. д-р. Атанас Георгиев от Стопанския факултет и Стивън Дейвид Бах, декан на King’s Business School, споделиха своите впечатления и натрупан опит като нови бизнес училища, кандидатствали за първи път за акредитация AMBA и/или BGA.

Това беше първото участие на декан на Стопанския факултет като лектор в събитие на AMBA. То е в резултат от получената от AMBA акредитация през май 2023 г. и съвпадна с публикуването на новото издание на списание Ambition, което включва кратко интервю с доц. д-р Атанас Георгиев и представяне на факултета и Софийския университет в рубриката „Spotlight on Schools“.

amba2

Повече информация за форума ще намерите тук.