Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Pitch@FEBA 2.0 - Стопански факултет, 27 март 2019, 19 ч., зала 300

   

22.03.2019

 

PitchFEBA2019

 

Скъпи приятели на Стопанския факултет,

 

След големия интерес към пилотното издание на Pitch@FEBA вложихме много усилия, енергия и ентусиазъм за подготовката на Pitch@FEBA 2.0!

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на 27 март 2019 г. (сряда) от 19.00 ч. в зала 300 на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

 

По подобие на миналата година, в рамките на тазгодишното издание избрани екипи от изявени студенти ще ни запознаят с иновативните си разработки. Всеки екип ще разполага точно с 5 минути за презентиране и 1 минута за отговор на въпроси.

 

Какво е новото тази година? Успяхме да учредим награден фонд който ще служи за подкрепа на реализацията на най-добите идеи.

 

Как ще изберем най-добите идеи? След презентациите на всички екипи, ще бъде формирано жури от всички присъстващи преподаватели и представители на бизнеса. Ще разполагаме с 15 минути, в рамките на които да направим обсъждане и да изберем тазгодишните победители.

 

Какво е необходимо да направите, за да станете част от събитието? Моля да изпратите на д-р Божидар Недев мейл, който съдържа имената на представителите на компанията, които ще бъдат част от журито, както и фирмено лого (в случай, че желаете то да бъде включено в плаката на събитието).

 

Ако желаете да подкрепите наградния фонд, може да се свържете директно с доц. д-р Тодор Ялъмов.