Начало / Университетът / Факултети / Геолого-географски факултет / Новини / Специална грамота за докторант от ГГФ на наградите „Студент на годината“ на Софийския университет

   
Специална грамота за докторант от ГГФ на наградите „Студент на годината“ на Софийския университет

В Аулата на Софийския университет на 25 май 2023 г. се проведе вече традиционната церемония, на която се отбелязват успехите на студентите и докторантите на най-старото българско висше училище. Конкурсът „Студент на годината” е най-престижното събитие, което Студентският съвет ежегодно организира с цел подпомагане развитието на студентите и докторантите и отличаване на най-добрите от тях.

На събитието присъстваха ректорът на Софийския университет проф. дфн Анастас Герджиков, представители на академичната общност, председателят на Студентския съвет, студенти и гости.

На церемонията бяха отличени 34 студенти и докторанти в 11 категории и студент на годината на Софийския университет. Конкурсът се провежда под патронажа на ректора на Софийския университет, който е и председател на журито. В отделните категории членове на журито бяха декани и зам. декани на факултетите от Софийския университет, както и ръководителят от Департамента по спорт.

Студент на годината - Софийски университет 2023 - 1

Заместник-ректорът на Софийския университет доц. д-р Георги Вълчев връчи специална грамота на докторант Ева Мариновска от Геолого-географския факултет в специалност „Геология“, като подгласничка на отличените в категорията Докторант на годината.

Студент на годината - Софийски университет 2023 - Ева Мариновска