Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация / Обучение / Бакалавърски програми / Факултет по химия и фармация / Компютърна химия / Реализация

   

НАЧАЛО | ПРИЕМ | ОБУЧЕНИЕ | РЕАЛИЗАЦИЯ | ДОКУМЕНТИ

 

Соня Цибранска

Завършила Бакалавърска специалност Компютърна химия през 2013 г.

Къде работите в момента и какви са основните ви задължения и отговорности: редовен докторант към Катедра по Инженерна Химия и Фармацевтично Инженерство, Факултет по химия и фармация, СУ „Св. Климент Охридски“.

Георги Стойчев

Завършил Бакалавърска специалност Компютърна химия през 2014 г.

Къде работите в момента и какви са основните ви задължения и отговорности: Работя в Max-Planck-Institut für Kohlenforschung (Германия) като докторант на Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn под ръководството на проф. Frank Neese. Разработвам методи за ab initio изчисления на ЯМР константи на екраниране и ги прилагам в софтуерния пакет ORCA.

Розалина Керемедчиева

Завършила Бакалавърска специалност Компютърна химия през 2011 г.

Къде работите в момента: Абофарма ООД. Презентирам продукти на фирмата пред клиенти от медицинската и фармацевтичната сфера, участвам в различни изложения и презентации, консултирам за спецификацията на продуктовата група на фирмата.

   

Росен Монов

Завършил Бакалавърска специалност Компютърна химия през 2014 г.

Къде работите в момента и какви са основните ви задължения и отговорности: Сайтел България ЕООД към проекта MoneyGram International. Проверявам и анализирам активите на клиенти, провеждам интервюта с тях с цел предотвратяване на пране на пари и финансови измами.