Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати

Театрална зала, Ректорат

Какво са 365 дни?

За някои са много, за други малко, а за астрономическото време е цяла година. Но всеки ден може да бъде специален. Ето затова ние сме ви приготвили един ден, който ще се различи от всички други дни в годината. Ден на отворените врати в Театър-Лаборатория ‘’Алма Алтер’’- Самодивски взор.

Във всяко едно начинание най-важен е процесът, а не резултатът. Много често нашата публика вижда резултатът под формата на нашите представления, но този път ще имате възможността да видите как репетираме, какви са забележките на хореографа, какви са методите на режисьора, за какво мечтаят самодивите, какво ги вдъхновява, кое е най-трудното.

Събитието ще има специален акцент, защото по време на репетицията ще има аудио описание за незрящи за онова, което се случва по време на представлението.

Самодивският взор се случва веднъж годишно, а легендата разказва, че този, който е видял самодивите никога няма да бъде същия. Нито в този живот, нито, в който и да е следващ.

Проектът се осъществява от Сдружение Театър-студио 4С, с финансовата подкрепа на фондация "Обществен борд на TELUS International в България".

отворени врати