Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Възпитаници на Стопанския факултет на Софийския университет с отличия от конкурса "Млад икономист" 2014

   
Възпитаници на Стопанския факултет на Софийския университет с  отличия  от конкурса "Млад икономист" 2014

В сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС) на 11 юни 2014 г. се проведе официалната церемония по връчването на отличията на участниците в изданието на конкурса за 2014 г. "Млад икономист" под надслов „Гласът на младите за силна икономика" / тема „Зелената икономика-възможности и предизвикателства"

Докторантът от Стопанския факултет Мария Трифонова ( катедра „Икономика и управление по отрасли “) спечели трето място в категория „Докторанти“. Ас.Атанас Георгиев беше отличен с грамота в същата категория.

mladi_ikonomist2014_reference

Павлин Бонев – студент в Стопанския факултет, стана носител на специалната награда на Стопанска академия "Д. И. Ценов" - Свищов.

Грамотите на участниците от Стопанския факултет връчи заместник- деканът по учебната и международната дейност доц. д-р Теодор Седларски . От името на Ректора на Софийския университет доц. Седларски подари специална допълнителна грамота. Като признание за постигнатите успехи призьорите получиха книги на икономическа тематика от деканското ръководство на факултета.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" получи почетна грамота от Съюза на икономистите в България за заслуги и принос за развитието и утвърждаването на Националния конкурс "Млад икономист".

PochetnaGramota-SU-SIB

Още снимки от събитието