Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Софийският университет обявява конкурс за идеен проект за реконструкция на „Яйцето“

   
Софийският университет обявява конкурс за идеен проект за реконструкция на „Яйцето“

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ обявява архитектурен конкурс за идеен проект за преустройство на залата „Яйцето“ и прилежащите помещения. Реконструкцията има за цел превръщането на сега съществуващите помещения в мултифункционален комплекс за наука и култура.

Срокът за подаване на предложенията е 40 работни дни, считано от 18 юли 2013 г. - датата на обявяването на конкурса в официалната страница на Софийския университет на адрес www.uni-sofia.bg. Последният срок за подаване на идейния проект е 13 септември 2013 г.

Участниците в конкурса трябва да подадат в деловодството на Софийския университет, стая 114 в сградата на Ректората на адрес бул. „Цар Освободител“ № 15 от 9.00 до 17.00 часа всеки работен ден идеен проект съгласно техническото задание и приложение № 1. Проектите се подават в плик, в който в отделен запечатан плик е поставено и предложението за цена и срокове за реализация.

Победителят в конкурса ще получи възможността да реализира своя идеен проект. Втората и третата награда са парични и са в размер на 2 500 лв. и 1 500 лв.

Дискове със заснемането, разпределението на съществуващото положение и разрези могат да бъдат получени в стая 13 на Ректората, София, бул. „Цар Освободител“ № 15.

Приложениe:

Техническо задание за проектиране и оферта и Приложение 1: „Яйцето“ – университетски комплекс за промоция на науката и университетската гражданска култура. Файлът може да бъде изтеглен тук .