Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Тодор Матев, Директор „Продажби на дребно“ в ЧЕЗ Електро, гостува на магистрите от програма „Енергийни пазари и услуги“

   

01.04.2022

 

На 30 март в магистърската програма „Енергийни пазари и услуги“, в дисциплината „Мениджмънт на енергийни и ютилити компании“, гост-лектор беше Тодор Матев, Директор „Продажби на дребно“ в „ЧЕЗ Електро България“. Модератор на гост-лекцията баше беше доц. д-р Атанас Георгиев, директор на магистърската програма и декан на Стопанския факултет.

TodorMatev

Срещата със студентите се проведе присъствено за 11 студенти, с хибридно излъчване в електронна среда за останалите 17, като дискусията се осъществи посредством конферентната връзка.

Г-н Матев представи най-новите тенденции в обслужването на клиенти на енергийни услуги в либерализиран пазар. След лекцията му последва дискусия с участниците, а в почивката студентите от випуск 2022, които присъстваха в зала, се събраха и за традиционната годишна снимка.

EPU-2021-22