Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Ас. д-р Атанас Георгиев бе избран в УС на Българската асоциация за управление и поддръжка на активи и съоръжения

   

20.04.2017

 

На 20 април 2017 г., по време на редовното Общо събрание на Българската асоциация за управление и поддръжка на активи и съоръжения (БАУПАС) ас. д-р Атанас Георгиев бе избран за член на Управителния съвет на сдружението.

БАУПАС обединява интереса в сферата на управлението на физическите активи на големи производствени предприятия, компании, извършващи дейност в областта на ремонта, управлението и поддръжката на физически активи, университети, както и на професионалисти в областта. Сдружението е учредено през април 2016 г.

Сред членовете на БАУПАС са компании, имащи ключови позиции в икономическите области, в които извършват дейността си, висши учебни заведения и доказани професионалисти с дългогодишен опит. Сред корпоративните членове на сдружението са „Амилум България“ ЕАД, „Аурубис България“ АД, „Геотехмин“ ООД, „КПМГ България“ ООД, „Сименс “ ЕООД, „СКФ България“ ЕООД, „Строителна механизация“ АД, „Технологика“ ЕАД, както и МГУ „Св. Иван Рилски“.

Сдружението се представлява от г-жа Лозина Алексиева, председател на Управителния съвет, и от изпълнителния секретар Ивайло Найденов.

 

BAUPAS

Снимка:

Учредително събрание на БАУПАС през 2016 г.

(С) Асен Тонев, сп. „Ютилитис“