Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Полезна информация за студенти / Мемориален фонд „Д-р Илко Ескенази” обявява национален конкурс за присъждане на награди „Д-р Илко Ескенази” за право и икономика

   

08.02.2021

 

Мемориален фонд „Д-р Илко Ескенази” към Международна фондация „Св. Св.Кирил и Методий” обявява национален конкурс за присъждане на награди „Д-р Илко Ескенази” за право и икономика.

fondation_kiril_metodii_logo_dliyj1ek_large

Мемориалният фонд е създаден в края на 1994 г. в памет на д-р Илко Ескенази във връзка с неговите големи теоретически, законодателни и практически приноси в цялостния процес на присъединяването на България към Европейския съюз, както и в памет на неговите усилия за подпомагане творческото развитие на талантливите млади хора, работещи в тази област.

Конкурсът има за цел да отличи по един писмен труд, свързан с членството на България в ЕС, в областите „Право” и „Икономика”.

Той е предназначен за юристи и икономисти, ненавършили 35 години към 01.01.2021 г., както и за студенти в юридическите и икономическите специалности.

Наградният фонд е 5000 лв., като се разпределя за специалностите „Право” и „Икономика”.

Подробна информация, срокове и условия за кандидатстване ще намерите на сайта на Международна фондация „Св. Св. Кирил и Методий“, Програми, Фонд „Д-р Илко Ескенази”, Правилник. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с Международната фондация на тел. 02 943 00 01 или на ел. поща: nina@cmfnd.org.