Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / "Харвардски курсове" / Новини за "Харвардските курсове" / Курсът „Raising a Nation”, част от „Харвардските курсове” към Стопанския факултет на СУ, набира участници до 29 февруари

   

12.02.2020

 

Курсът "Raising a Nation", който дава възможност да се запознаете с най-популярните теории и практики в световния икономическия растеж, е отворен за кандидатстване. Той е част от т.нар. „Харвардски курсове” към Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и се провежда за дванадесета поредна година.

Harvard-FEBA

Raising a Nation е съставен по програма на университета Harvard и включва в себе си разглеждането на теоретични модели и казуси, помагащи за осмислянето и прилагането на теориите за растеж и развитие.

Лекциите са всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч. в специално изградената зала "Америка за България" в Ректората на Софийския университет.

Програмата е отворена към всички амбициозни и любознателни хора, като изискването е да сте завършили минимум втори курс.

Повече информация за кандидатстването можете да намерите на: www.economicstrategy.org/ran