Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA TV - видео новини / Видео-новини и медийни участия / Участие на докторант към катедра „Икономика“ в телевизионно предаване с коментар на актуални икономически теми

   

18.04.2022

 

На 12 април в предаването „Часът на избора“ по телевизия Евроком се включи докт. Веселина Георгиева, ДП „Икономика и икономическа политика“. Докт. Георгиева е лауреат на националния конкурс „Млад икономист 2021“ на Съюза на икономистите в Българи. В предаването тя разказа за успешното си участие в конкурса, както и перспективите пред младите хора.

imgonline-com-ua-CompressToSize-TiGlcgR7fA

Докт. Веселина Георгиева изрази своето становище по актуални икономически процеси, свързани с мерките на икономическата политика, геополитическите рискове пред България и Европейския съюз, икономическите шокове и възможностите за тяхното прогнозиране и противодействие.

Във връзка със 120-годишния юбилей на катедра „Икономика“, тя коментира и инициативите на Стопанския факултет за съчетаване на важното събитие с редицата икономически дискусии, които се организират през 2022 г.

Целия коментар на докт. Веселина Георгиева можете да чуете тук.