Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Архив / Записване на избираеми дисциплини за летния семестър на учебната 2014/2015

   

От 15.01.2015 до 25.01.2015 г. включително ще можете да направите избора си през СУСИ

УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ,

 

Кампанията за записване на избираеми дисциплини за летния семестър на учебната 2014/2015 година ще се проведе, както следва:

 

- От 15.01.2015 до 25.01.2015 г. включително ще можете да направите избора си през СУСИ.

 

- В случай че някоя от дисциплините, които сте избрали, не стартира поради недостатъчен брой записани, в периода 26.01.2015 - 01.02.2015 ще получите съобщение от администратор в СУСИ и ще бъдете помолени да изберете друга дисциплина. Моля, следете акаунтите си в този период!

 

Записване за/ отписване от избираеми дисциплини след приключване на обявената кампания ще може да се прави единствено с обоснована молба до декана на Философски факултет. Молбите се подават в отдел „Студенти“ и задължително съдържат три имена и факултетен номер.

 

Записването на избираеми дисциплини е изцяло задължение и отговорност на студента. При неспазване на това задължение, студентът носи отговорност за съответните последствия.

 

При записване на избираеми дисциплини се уверете, че сте избрали опцията „Само тези към моя учебен план – текущ семестър“. Това са дисциплините, които се отнасят за вашата специалност и випуск и ще ви донесат кредити (ако не са факултативни). Напомняме, че сумата от кредитите за семестър (от задължителни и избираеми дисциплини) трябва да е минимум 30! Имате право да избирате и дисциплини извън учебния ви план, но те няма да ви донесат кредити за семестъра. Можете да направите повече от 30 кредита на семестър, но кредитите в повече не се прехвърлят за следващия семестър или година.

 

Студентите от специалности Философия, Социология и Публична администрация могат да избират и от второ ниво (Други дисциплини от моя учебен план), но задължително следва да уведомят за това администратор на СУСИ

 

вижте координати и подробни обяснения тук:

 

http://phls.uni-sofia.bg/article/details/117

 

Информация за особеностите на учебните планове можете да получите от сайтовете на университета и факултета или от инспектора на специалността/ координатора на съответната магистърска програма.

 

При проблеми с потребителското име или паролата ви се обръщайте към администраторите на СУСИ. Е-мейлът ви задължително трябва да съдържа три имена и факултетен номер.