Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Архив / На вниманието на новоприетите магистри от Публична администрация

   

25-11-2009

Официалното откриване на учебната година за Магистърска програма "Европейска публична администрация" ще се състои на 30 ноември /понеделник/ от 17.30 часа в сградата на СУ „Св. Кл. Охридски” на бул. Цариградско шосе № 125, бл. 4, ет. 1, аудитория 109.

На откриването ще получите пълна информация за организацията и провеждането на обучението в магистърската програма от нейния ръководител доц. Милена Стефанова."


Официалното откриване на учебната година за Магистърска програма "Административни практики" ще се състои на 4 декември /петък/ от 09.00 часа в сградата на СУ „Св. Кл. Охридски” на бул. Цариградско шосе № 125, бл. 4. Аудиторията ще бъде обявена на таблото на Специалност Публични администрация на първия етаж, бл.4.

На откриването ще получите пълна информация за организацията и провеждането на обучението в магистърската програма от нейния ръководител доц. Йордан Ботев.

Програмата на очните занятия е следната:

На 4-ти, 5-ти и 6-ти декември от 9.30 до 17 часа ще се проведат занятията по "Изследователски методи за оценка на публични политики", гл.ас. д-р Цветан Марков.

На 11-ти и 12-ти декември от 9.00 до 17 часа ще се проведат занятията по "Етнополитики", проф. дсн Николай Тилкиджиев.

Аудиториите ще бъдат обявени допълнително на таблото на Специалност Публична администрация, но всички занятия ще се провеждат в 4-ти блок. "