Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Архив / На вниманието на бакалаврите от Философски факултет (първи, втори и трети курс)

   

От 5.10.2010 до 15.10.2010 г ще можете да изберете дисциплини по електронен път.
Правим това за първи път във Философски факултет и е възможно да има пропуски или неточности. Моля имайте търпение и проявете отговорност.
В информационната система на Софийски университет можете да влезете от: https://susi.uni-sofia.bg

Внимание - задължително е да промените паролата си още при първото влизане, измислете нещо подходящо, различно от Вашето ЕГН, факултетен номер или име, нека да е с достътъчно символи (над 6) и най-важното - измислете парола, която ще помните :)

Често (в рамките на една седмица) получавам писма с молба да дам парола за втори, трети, пети път.
Бъдете внимателни, защото при над три поредни заявки за смяна на паролата на един акаунт – ще го блокирам и ще изисквам лична среща с „разсеяните”

Системата трябва да е напълно готова в края на този семестър. Втори и трети курс ще открият липсващи оценки (попълвам протоколите ръчно и това отнема време, надявам се, че скоро в това действие ще се включат и всички преподаватели).
Ако сте студент в наколко програми трябва да изберете съответния факултет и да кликнете върху факултетния си номер, за да влезете в акаунта си като студент от тази дисциплина.
Избирането на дисциплина става от "Записване за изборни дисциплини" - това меню е активно само в период на кампания по изберане.
Трябва да се запишете и за съответния език - той е задължителен, но Вие избирате кой да е.
Ако името на даден преподавател е "Липсва" - това значи, че в базата още не са въведени данни за него.
Ако нещо ви притеснява - изпратете ми съобщение в системата до администратар на факултет Зорница Ангелова.
Студентите, които нямат потребителско име трябва да се обърнат за издаването му към Зорница Ангелова.
Това може да стане като изпратите мейл на адрес:
zory_angel@yahoo.com,
zory_angel@abv.bg
В писмото трябва да посочите
трите си имена,
специалност, (задочна или редовна форма - при наличие на 2 форми и специалист или неспециалист, когато става въпрос за магистри)
факултетен номер
ЕГН.

С тези юзърнейм и парола ще можете да влизате на сайта на СУ (частта за оторизиран достъп), в информационната система и в университетския сайт за електронно обучение (Мудъл).

 

Вход в сайта на СУ има от дясната му най-горна страна

 

Вход за Мудъл (Достъп до електронни учебни материали на СУ)


Тези линкове и още други (полезни) можете да намерите на сайта на СУ, в частта за оторизиран достъп - т.е. при влизане с парола и юзърнейм.