Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Архив / КОНКУРС ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА МОНОГРАФИЯ

   

 

 

Издателската програма на проекта Подкрепа за развитието на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” с Договор № BG051РО001/07/3.3-02/46/17.06.2008 г. предвижда публикуването на две монографии, които са успешно защитени дисертационни трудове на възпитаници от предходните випуски на Докторансткото училище. В конкурса могат да участват автори на изследвания, чиято защита е преминала успешно в периода 2006-2009 година.

 

 

 

Изисквания към предлаганите за публикация текстове:

 

Успешно защитената дисертация се представя се в хартиен вариант, заедно с автореферата. Като придружаващи документи се подават: извлечение от протокола на обсъждането й на Научния съвет заедно с прочетените на защитата рецензии и препоръка от научния ръководител на докторантурата.

 

 

 

Срок за кандидатстване: 20 януари 2010. Заявки се подават в електронен формат на адрес: damianova@sclg.uni-sofia.bg , а документите на хартиен носител (дисертацията, автореферата и протокола от обсъждането в Специализирания научен съвет трябва да бъдат предадени в катедра „История и теория на културата” за гл. ас. Жана Дамянова.