Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Архив / Преподаватели и служители / Фотоизложба „Жива вода“ в Биологически факултет

   

С кратка церемония беше открита фотоизложба „Жива вода“, част от проекта „Жива вода“, насочен към повишаването на знанията, уменията и професионалната компетентност на студентите от Биологически факултет по управление на водните ресурси, водоснабдителния цикъл на град София и биотехнологиите за пречистване на води. Фотоизложбата е продукт от сътрудничеството на Софийски Университет в лицето на Катедрата по Обща и приложна хидробиология и „Софийска вода” АД и се организира по случай патронния празник на СУ.

На откриването присъстваха гости от Софийска вода АД, деканското ръководство на Биологически факултет, бизнес партньори на Биологически факултет, както и студенти и преподаватели от СУ.

В изложбата участват 50 фотографии, представящи различни аспекти от дейностите по научно-образователния проект „Жива вода“.

С приветствено слово от Владимир Гълъбов – Старши мениджър на отдел „Комуникации“ на „Софийска вода” АД бе дадено началото на фотоизложбата. Деканът на Биологически факултет доц. Стоян Шишков връчи сертификати за специалните награди на журито, както и отличените на първо, второ и трето място. На първо място бе избрана снимката на Василена Ангелова. Победителите получиха материални награди под спонсорството на бизнес партньора Софийска вода АД.

Ръководството на Биологически факултет и бизнес партньорът „Софийска вода” АД канят университетската колегия да посетят изложбата.

 
1
Откриване на Фотоизложба „Жива вода“ с менче с вода
2
Университетски и бизнес партньори, приветстваха участниците и наградените в изложбата
3
Атмосфера от награждаването на победителите от фотоизложбата
4
Част от наградените участници във фотоизложбата
5
Фотографията на Василена Ангелова отличена на 1 място
6
Снимка на Милко Кьойбашиев от р. Искър при гр. Самоков отличена с 2 място
7
Снимка пейзаж на Симона Първанова от яз. Доспат с 3 място