Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Министерството на външните работи и сътрудничеството на Испания обявява изпити за прием за магистри по дипломация и международни отношения

   
Министерството на външните работи и сътрудничеството на Испания обявява изпити за прием за магистри по дипломация и международни отношения

Министерството на външните работи и сътрудничеството на Испания обявява изпити за прием за магистри по дипломация и международни отношения на Дипломатическата школа в Мадрид за учебната 2014-2015 г.

Специалността е за следните кандидати:

  • членове на дипломатически мисии към дипломатическата кариера на Република България, които притежават високо ниво на познания по испански език. Кандидатите трябва да приложат към молбата и вербална нота от съответното министерство, както и изисканата документация съгласно приложените условия.
  • кандидати не дипломати, притежаващи диплома за висше образование или степен от университет, техническо училище или еквивалентен център.

Кандидатите в различните категории, които са проявили желание за магистратурата и отговарят на условията, трябва да представят изисканата документация преди 31 януари 2014 г. Условията и формуляра за прием са публикувани на страницата на Министерството на външните работи и сътрудничеството на адрес www.maec.es.