Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Крос-медиен проект на студентската Алма Матер ТВ и БНР

   
Крос-медиен проект на студентската Алма Матер ТВ и БНР

Студентската телевизия Алма Матер и он-лайн програмата на БНР – Бинар, започват съвместна работа по крос-медиен проект. Партньорството между двете медии ще се фокусира около адаптирането на форматите „Ателие“ и „Проактивно“ на университетската телевизия за ефира на радиото.

„Ателие“ е повече от документална поредица за изкуство и култура! То е алтернатива в съвременната реалност на евтино забавление. Ако искате да бъдете провокирани, вдъхновени и удивени, това е предаването за вас!

„Проактивно“ е предаване за образование, кариерно ориентиране, младежки дейности и организации. Камерата ни проследява обучението на младите хора и тяхната реализация на пазара на труда. Предаването не просто дискутира трудните и тежки теми, свързани с остарелите образователни методи и младежката безработица, но и търси техните решения.

Двете програмни линии се излъчват всяка неделя от 15:35 часа по телевизия Европа.

Програмния редактор на Алма Матер ТВ – Камелия Петрова, гостува вчера в студиото на радио Бинар. Заедно с нея, в медията бяха и двама от героите на последния епизод на „Ателие“, който бе излъчен миналата неделя. В него бяха представени българските гласове, избрани лично от известния британски диригент Ричард Фростик, да участват в Културната олимпиада 2012, Лондон.

Повторение на предаването можете да гледате в петък от 13:35 часа по телевизия Европа.

Коментари

Влез, за да коментираш.