Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Стажантска програма 2022 в УниКредит Булбанк

   

02.03.2022

 

До края на годината младите професионалисти ще могат да избират стаж в клоновата мрежа или централните управления на финансовата институция. В УниКредит Булбанк подкрепяме младите професионалисти в първите им кариерни стъпки и инвестираме в разгръщането на таланта им. Осигуряваме подкрепяща среда, в която личните ценности са важни и могат да предизвикат промяна. Ценим баланса „работа – личен живот“ и изграждаме бъдещето си заедно в една международна група.

Стажантската програма на УниКредит в България осигурява възможност на студенти и наскоро завършили млади специалисти да придобият професионален опит и да реализират уникалния си потенциал на практика. Стажът е платен и кандидатите могат да изберат продължителността му, работното време и професионалната област за развитие. Програмата е целогодишна, като традиционно най-предпочитаните месеци за стаж от студентите са летните.

ucb-internship-2019-news

През 2021 г. над 200 млади професионалисти са били на стаж в екипите на УниКредит в България, като приблизително 20% от тях са останали на работа и след това. През 2022 г. младите професионалисти имат възможност да избират стаж както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Застрахователен Брокер.

„Предимствата от стажа са за двете страни. Щастливи сме да споделяме знание и експертиза с нашите най-млади колеги и да ги подкрепим в тяхното кариерно ориентиране и последваща реализация. От друга страна, сме им благодарни за споделените обратни връзки и прозрения за това как, според тях, бихме могли да се подобрим. Вярваме също така, че потенциалът на всеки един се отключва, когато средата е най-подходяща за това. От полученото наскоро признание за „Топ работодател“ от базирания в Амстердам Top Employer Institute съдим, че сме на правилния път в провеждането на програмите ни за управление на хора”, коментира Андреа Тониети, директор „Човешки ресурси“ на УниКредит Булбанк.

Професионалните области за провеждане на стажа през 2022 г. са както в клоновата мрежа в София и страната, така и в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно и инвестиционно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти.

Всеки, желаещ да се включи в Стажантската програма, може да кандидатства, като попълни формуляра на страницата на УниКредит Булбанк: https://www.unicreditbulbank.bg/bg/za-nas/karieri/kandidatstvane/