Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Покана за презентация на MIT Enterprise Forum Greece Startup Competition 2022

   

13.12.2021

 

ΜΙΤ Enterprise Forum Greece е организация с нестопанска цел, която организира програми и събития, свързани с технологиите и ускоряване на технологичния напредък. Организацията 8 години непрекъснато информиране, свързване, обучение и ускоряване на гръцкия технологичен бизнес, което позволява на предприемачите да да трансформират своите иновативни идеи в компании, променящи света. От 177 възпитаници на програмата 57 се развиват глобално, като са събрани над 60 млн. долара финансиране от местни и международни инвеститори. Те оперират в много страни в Европа, Америка и Азия, като имат персонал от над 680 служители и оборот от над 47 млн. долара.

maxresdefault

Програмата за 2022 г. стартира на 18 октомври с откриването на състезателната платформа, като ще приключи в неделя, 26 декември 2021 г.

Включени са четири тематични области:

  1. Общи
  2. Енергия
  3. Транспорт, морски и логистика
  4. Науки за живота

Организацията проявява интерес за организирането на презентация и уебкаст, в който да обяснят на заинтересовани страни и стартиращи екипи за програмата, както и да отговорят на техните въпроси.
При интерес можете да се свържете с г-ца Антигони Молоданов, изпълнителен директор на MITEF Гърция.