Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / EVN България - Старт на Стажантска програма Младежи с бъдеще 2022

   

02.03.2022

 

Стажантската програма на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ 2022 отново е в ход. Тазгодишната кампания по набиране на кандидатури стартира официално на 1 март и ще продължи до края на месец април.

Всички стажантски позиции са обявени на интернет страницата на компанията тук: EVN - Отворени позиции, както и в по-големите платформи за работа.

evn-carriers-internship

Информация за програмата:

Създадохме стажантската програма в синхрон с мисията ни да градим по-добро бъдеще за младите хора в България. Стремим се да осигуряваме заетост в една динамична и иновативна среда, да подкрепяме трудолюбието, амбицията и таланта. Младежи с бъдеще дава възможност на студенти от технически и икономически специалности да работят в някое от дружествата от групата ЕVN и да се запознаят с бизнеса отблизо. Продължителността на стажовете е 3 месеца (юли, август и септември). Срокът за подаване на документи е краят на месец април всяка календарна година.