Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Успешно приключи четвъртото издание на курса по „Социално предприемачество“ в Стопанския факултет

   

25.06.2020

 

 

За четвърта поредна година представители на Сдружение “Обединени идеи за България” и Център “Ринкър”, с подкрепата на катедра „Стопанско управление“, проведоха успешно курс по Социално предприемачество за студентите от Стопанския факултет.

 

Във връзка с това Деканът на факултета доц. д-р Атанас Георгиев и ръководителят на Катедра „Стопанско управление“ проф. д.с.н. Цветан Давидков изказват благодарност за ангажираността и отдадеността на екипа в този необичаен период.

 

Курсът обогатява възможностите за съвременно обучение на университетските студенти. За периода на своето съществуване в този успешен съвместен проект участваха повече от 300 студенти, 28 представители на бизнеса в България, седем нестопански организации.

 

Благодарностите на ръководството на Стопанския факултет са към ключовия екип:

 

  • Диана Аладжова – Председател на „Обединени идеи за България“;
  • Явор Гочев – Програмен директор на Център „Ринкър”;
  • Боряна Великова-Тошева – Заместник-председател на „Обединени идеи за България“;
  • Петя Петрова – член на Управителния съвет на сдружението;
  • Калина Тодорова – член на сдружението;
  • Александър Найденов – член на сдружението.

 

ОИБ_Курс_СУ_2020

 

Убедени сме, че сътрудничеството между Университета, бизнеса и нестопанския сектор е печеливша стратегия не само за университетските студенти и преподаватели; то допринася за развитието на социалното предприемачество в България. Заедно работим за една по-добра и привлекателна България.

 

На целия екип ръководството на Стопанския факултет желае здраве, професионални успехи и сбъднати мечти.