Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Уебинар на тема „Какво става, когато смесим Data Science с проучване за удовлетвореност?“

   

26.06.2020

 

 

Management Financial Group (MFG) и Стопанският факултет на СУ организират уебинар на тема „Какво става, когато смесим Data Science с проучване за удовлетвореност?“. Лектор на събитието е Апостол Мушмов, член на управителния съвет на MFG и директор на дивизия „Групово направление кредитен риск и оптимизация на приходите“.

 

Уебинарът ще се проведе на 2 юли 2020 г. от 17:00 ч. чрез Microsoft Teams на следния линк.

 

Кариерата на Апостол Мушмов в MFG стартира като ръководител на отдел "Планиране и анализ" в Easy Credit през 2009 г. Прави докторантура по електротехника в Техническия университет в София, където е завършил и приложна математика. Докторант е и по втората специалност в Англия, където 4 години работи в Центъра за числено моделиране на процеси и явления към Гринуичкия университет. През 2003 г. се връща в България и започва като старши специалист по оценка на риска в застрахователно дружество. После минава през няколко мениджърски позиции в една от телеком компаниите. Междувременно пише книгата "Обърнат маркетинг CRM" и обръща и подхода при наемане на хора. През 2009 г. решава да смени работата си и публикува в "Кариери" в “Капитал” обява, с която кани работодателите да дойдат при него на интервю. Излага профил на фирма, която страда от кризата, бъдещите си отговорности в нея и очаквана финансова оферта. В рамките на седмица с него се свързват три компании, една от които е Easy Credit.

 

Management Financial Group е дружество, което обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия с над 14-годишна история в областта на финансовите услуги. MFG и компаниите са работодател на над 8 300 служители и сътрудници в близо 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.