Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / ТМФ България отвори широко вратите на офиса си за студентите от Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски"

   

24.11.2018

 

Вчера, 23.11.2018 г. компанията ТМФ България отвори широко вратите на офиса си за студентите от Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Инициативата "Ден на отворените врати" даде възможност на бакалаврите да се потопят в работната атмосфера и да станат, макар и за кратко, част от екипа на ТМФ България.

 

4
1

 

 

Домакините се изявиха с перфектна организация на събитието. След чаша горещо кафе и вкусни сладкиши за "добро утро и добре дошли", г-н Стефан Димитров, управител на фирмата, запозна студентите с дейността на различните отдели и предлаганите услуги. Студентите бяха разделени на групи и на ротационен принцип прикрепени към служители на компанията, което им даде възможност да разберат естеството на тяхната работа, функциите и отговорностите им.

 

 

2

 

 

Тази инициатива се провежда за втора поредна година при увеличаващ се интерес от страна на студентите и е част от успешното партньорство на ТМФ България и Стопанския факултет под мотото "Бизнесът в подкрепа на образованието".

 

3
5
6
7
8
9
10
11