Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет представя страната на престижното международно състезание Rotman European Trading Competition: покана за спонсорство

   

19.08.2016

 

 

Тази година за пръв път България ще бъде представена на престижното международно състезание Rotman European Trading Competition, което ще се проведе в Рим в периода 25-27.08.2016. Това е най-голямото в световен мащаб 3-дневно състезание, на което студенти от 28 водещи университети в Европа ще премерят сили в симулирана пазарна среда.

 

Стопанският факултет на СУ ще представи страната ни с отбор от четирима отлични студента: Борислава Вригазова, Теодора Павлова, Димитър Стоянов и Йонко Чуклев, които вече имаха възможност да представят факултета ни на първото за България CFA Research Challenge.

 

Организаторите на състезанието покриват всички разходи с изключение на самолетния билет. Студентите са закупили със собствени средства билетите си (на обща стойност 1308 лв.).

 

Кариерният център на Стопанския факултет се обръща с покана към желаещите да покрепят участието на студентите, като покрият половината от горната сума. Те могат да се свържат с Борислава Вригазова, която пое инициативата по организацията на пътуването на bvrigazova@gmail.com.

Компании, които откликнат с дарение, ще сключат споразумение с Кариерния център за партньорство и преференциално използване на услугите на Центъра.