Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет и УНИЦЕФ България стартираха успешно първия модул от новото издание на Академията на бизнеса и правата на детето

   

12.04.2021

 

През миналата седмица Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и УНИЦЕФ България стартираха новото, второ издание на Академията на бизнеса и правата на детето. В първия модул се включиха участници от София, Варна, Шумен и Благоевград.

feba-unicef

„Радвам се, че с това издание на Академията продължаваме успешното партньорство между Стопанския факултет и УНИЦЕФ. Надявам се, че през следващите месеци ще привлечем участници за следващите модули, както и за новата ни магистърска програма, която ще предложим от есента и в която основните теми ще са свързани с отговорното и устойчиво управление“, каза доц. д-р Атанас Георгиев, декан на Стопанския факултет, по време на откриването.

„Това е второто издание на националната академия за права на детето и бизнеса. Провеждаме я заедно със Софийския университет като потвърждение на ангажимента ни към целите за 2030 г. Надявам се, че ги изпълним и така ще се подготвим за следващите предизвикателства и ще спомогнем за запазването на хората, планетата и просперитета“, каза д-р Джейн Муита, Представител на УНИЦЕФ за България.

Една от участничките, Ванеса Методиева, сподели: „Благодаря за незаменимия опит, моменти и запознанства с невероятни личности по време на обучението“.

 

Вижте повече за Академията в страницата на УНИЦЕФ България