Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет е съорганизатор на II-ра Конференция „Предизвикателства пред развитието на публично-частните партньорства в Югоизточна Европа“

   

02.11.2018

На 27-28 ноември 2018 година в ИнтерЕкспоЦентър в град София Юридическият факултет на Великотърновски университет„Св. св. Кирил и Методий“ в партньорство със Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Строителния факултет на Университета по архитектура, строителство и геодезия, Дружество Европейско право, Българското общество по строително право, Българска асоциация по управление на проекти в строителството и Европейската асоциация за публично частни партньорства организират II-ра Международна конференция „Предизвикателства пред развитието на публично-частните партньорства в Югоизточна Европа“.

New Picture

 

Целта на конференцията е да насърчи дебата между публичните и частните партньори, финансиращите институции (банки, фондове и публични програми, застрахователи), браншови организации и регулаторните и контролните органи за предизвикателствата и добрите практики в правното регулиране и институционализацията, финансирането и управлението на публично-частните партньорства в Югоизточна Европа.

 

Конференцията ще се превърне в среда за полезно общуване между различни професионални общности, публичните органи, финансовите институции и инвеститорите.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КОНФЕРЕНЦИЯТА E БЕЗПЛАТНА В СРОК ДО 25 НОЕМВРИ 2018 НА УЕБСАЙТА: WWW.PPP.BG

 

www.facebook.com/seeppp

 

Участниците могат да представят доклади и презентации до 10 мин в един тематичен панел. Всеки автор представя един доклад или презентация.

 

Резюме на доклади (до една стандартна страница), моля, подавайте на ел. поща: conference@ppp.bg