Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Семинар за предприемачество, развитие на нови възможности за бизнес в България и потенциалната роля на един ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН БИЗНЕС ЦЕНТЪР към Софийския университет

   

02.11.2011

 

СТОПАНСКИЯТ ФАКУЛТЕТ

организира

 

СЕМИНАР

 

ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО, развитието на нови възможности за бизнес в България и потенциалната роля на един ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН БИЗНЕС ЦЕНТЪР към Софийския университет.

 

За да се запознаете с опита на успели предприемачи в България и с организации и специалисти, които подпомагат развитието, маркетинга, финансирането и цялостната реализация на нови бизнес идеи Ви каним на поредица от лекции, четвъртък от 19 часа в зала 420 на Стопанския факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3.

На 3.11.2011 гост на семинара ще бъде Константин Стойчев, Магистър по Мениджмънт от MIT, който ще говори за опита си като предприемач в България. Господин Стойчев е Управляващ съдружник на Maconis LLC.

На 10.11.2011 гост ще бъде Д-р Веселин Василев, Изпълнителен Директор на CASTRA ( Cluster Aero-Space Technologies, Research and Applications) - www.castra.org - неправителствено сдружение с обществена полза между представители на бизнеса, академични институции и неправителствени организации с дейност и капацитет в областта на разработката на аеро-космически технологии и тяхното приложение в иновативни продукти и услуги, част от ‘икономика на знанието и иновациите’.

За повече информация относно темите на семинара и гостуващите лектори, моля следете сайта на Стопанския факултет www.uni-sofia.bg/feba или изпратете запитване на координаторите, доц. д-р Нора Маджар, гостуващ преподавател по Фулбрайт - nora.madjar@business.uconn.edu, и д-р Елън Гриинберг - elleng68@gmail.com.