Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Семинар на Високо-технологичния център на Софийския университет с гост д-р Цветелина Стоянова, управляващ директор на Market Links

   

12.11.2011

 

СТОПАНСКИЯТ ФАКУЛТЕТ

организира

 

СЕМИНАР

ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО, развитието на нови възможности за бизнес в България и потенциалната роля на един ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН БИЗНЕС ЦЕНТЪР към Софийския университет

 

За да се запознаете с опита на успели предприемачи в България и с организации и специалисти, които подпомагат развитието, маркетинга, финансирането и цялостната реализация на нови бизнес идеи Ви каним на поредица от лекции, четвъртък от 19 часа в зала 420 на Стопанския факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3.

На 15-ти декември 2011 год. гост - лектор ще бъде Д-р Цветелина Стоянова, Управляващ Директор на Market Links, която ще говори за маркетингови проучвания и маркетинг на иновациите.

За повече информация относно темите на семинара и гостуващите лектори, моля следете сайта на Стопанския факултет www.uni-sofia.bg/feba или изпратете запитване на координаторите, доц. д-р Нора Маджар, гостуващ преподавател по Фулбрайт - nora.madjar@business.uconn.edu, и д-р Елън Гриинберг - elleng68@gmail.com.