Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Със съдействието на Стопанския факултет на СУ, МОН започва онлайн обучение за българските училища

   

24.03.2020

 

 

От 25 март със съдействието на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Сдружението на завършилите Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ започва онлайн обучение в помощ на дистанционното обучение в българските училища чрез платформата http://edu.mon.bg.

 

 

За да научите повече за платформата и как да започнете да я използвате, се присъединете към уебинарите, излъчвани на живо от 25 март между 09:00 – 19:30 ч.

 

Записите им ще бъдат достъпни за гледане през платформата http://edu.mon.bg.

 

За да се включите в един или повече от тези уебинари е необходимо:

 

  1. Да си инсталирате приложението Microsoft Teams от адрес: https://products.office.com/bg-bg/microsoft-teams/download-app . (Ако не използвате компютър с ОС Windows 10 можете да се включите в уебинара и през браузер). Приложението е налично и за мобилни телефони.
  2. Да стартирате приложението Microsoft Teams и да въведете в него вашите потребителско име и парола @edu.mon.bg
  3. Да се включите в един или повече от тези уебинари, като кликнете на съответния линк в графика за провеждане публикуван тук: https://edu.mon.bg/article/1