Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проведе се петата междууниверситетска студентска научна конференция на тема „Иновативни мрежи в туризма“ с участието на студенти от Стопанския факултет

   

06.12.2013

Проведе се петата междууниверситетска студентска научна конференция на тема „ИНОВАТИВНИ МРЕЖИ В ТУРИЗМА“ На 30.11.2013 в НБУ, се проведе поредната пета студенска научна конференция с участието на студенти от специалност "Икономика и управление на туризма", СУ „Св. Климент Охридски“ - Стопански факултет.

 


Конференцията събра студенти от водещи висши учебни заведения - СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, Югозападен университет „Неофит Рилски“, Нов български университет, Международно висше бизнес училище - Ботевград.

Огромна заслуга за идеята и реализацията на конференцията има проф. Манол Рибов, председател на Българска Камара за Образование, Наука и Култура (БКОНК), с която за пореден път се предостави възможност студентите да се изявят и мотивират за привличането им към бъдеща научна дейност.Всички участници получиха сертификати за участие и номинирани за наградата „Еврика” на Българската Камара за Образование, Наука и Култура (БКОНК).

Най-добрите студенски доклади ще бъдат отличени, а всички участници могат да кандидатстват за евронаградите към МОНМ за студентско научно творчество.