Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Представяне на програмата "Accelerate" на ACCA в Стопанския факултет

   

05.12.2016

3

 

На 29.11.2016 представителите на ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) Andreia Stanciu (Head of ACCA South-Eastern Europe), Roxana Gheorghe (Business Relationship Manager - Learning - ACCA South-Eastern Europe) и Георги Кирилов - лектор, занимаващ се с професионално обучение към MDV Professional Education проведоха специално събитие в зала 200 на Стопанския факултет.

 

Целта на събитието беше ACCA да приветстват новозаписаните магистри в акредитираната от асоциацията магистърска програма "Счетоводство и одит" и да запознаят студентите с програмата си "Accelerate", по линия на която завършилите могат да получат финансова помощ за финализиране придобиването на квалификацията ACCA.

2

 

Георги Кирилов сподели с присъстващите ролята на ACCA квалификацията за успешната му професионална реализация. Той също така дискутира някои резултати от сътрудничеството между Стопанския факултет и MDV Professional Education, по линия на което се организира последващо обучение на завършилите магистри за покриване на неакредитираните модули от професионалната квалификация.

Събитието завърши с коктейл, на който участниците имаха възможност да общуват в неформална среда и да създадат професионални контакти.

 

1