Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за студентите от Стопанския факултет: Lean Community March Meetup, 27 март (неделя), 10 ч.

   

17.03.2016

Lean

 

Здравейте, лийн приятели и колеги,

 

Време е за втората среща на Lean Community през 2016 година. Тя ще се проведе на 27-ми март, неделя, в София.
Начало - 10.00ч. Кафе и вода има в изобилие. Закуската си я носете :-) Мястото е вече добре познатият cosmos coworking camp на ул. Ангел Кънчев 3.

Тема на събитието ще бъде:

Има ли начин да увеличим шансовете за успех на нов продукт или стартъп, използвайки лийн методи?

Ще научите повече за причините за провалите на стартъпи по индустрии, какво е лийн бизнес развитие и лийн HR мендиджмънт, както и кога забравяме да прилагаме лийн стратегии и какви са последствията от това.

Презентация ще направи Павлина Златева - дама, с дългогодишен опит в продажбите и бизнес развитието. Павлина се интересува от новите бизнес тенденции и е горещ привърженик на лийн методологията и приложението й във всяка сфера на бизнеса.

 

Детайлна програма ще откриетe на страницата на lean community във фейсбук.

Моля да използвате времето до 27.03, за да споделите събитието със свои приятели, които биха искали да подобряват себе си в личен и професионален план.

Очакваме Ви!
Екипът на Lean Community

 

P.S. Организатор на lean-общността е Васил Петров, възпитаник на Стопанския факултет (Немска програма по Стопанско управление).

Освен инициатор на LEAN Community и популяризирането на LEAN методологията в България, Васил е и опитен професионалист в сферата на бизнес консултирането. В продължение на 10 години той събира опит на различни проекти, като във фокус винаги стои повишаване на ефективността и намаляване на разходите. Работил е с водещи международни компании, от различни индустрии в Европа, Средния Изток и Щатите. Основните му интереси и умения са в полето на LEAN и Six Sigma, управление на промяна, стартъпи и преструктуриране на компании. В момента, освен ежедневната си дейност като мениджър на екип за подобряване на бизнес процеси, Васил води обучения в организации, желаещи да повишат знанията на своите служители в областта на LEAN методологията. Хобитата му са изучаване на чужди езици и бразилско джиуджицу.

 

По-долу ще откриете и няколко снимки от последната ни среща през м. февруари.