Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Медиите за семинара "Следвай тренда", организиран от Стопанския факултет (1 и 8 юни 2013)

   

10.06.2013

 

Обява за семинара "Следвай тренда", 1 и 8 юни 2013, Стопански факултет, зала 420

 

Investor.bg, 07.06.2013:

 

Вълкът на Wall Street Деймън Викърс с лекция в София

„Да поставиш капитала на пътя на социалните промени“ е мотото на инвеститора


 

Деймън Викърс ще покаже хапливия си език и острите си коментари пред аудиторията в София. Снимка: Личен архив

 

Един от най-известните играчи на Wall Street и популярен коментатор по финансовите телевизионни програми на CNBC и Bloomberg TV Деймън Викърс ще изнесе в събота лекция в рамките на семинара „Следвай тренда“, организиран от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Trendroom research and trading. Лекцията е със свободен вход и е предназначена както за студенти, така и за инвеститори с опит на пазара. Викърс ще започне изложението си в 10, 30 ч. в зала 420 в бл. 3 в Стопанския факултет на СУ.

 

Викърс е основател и управляващ директор на Damon Vickers & Co , Seatle. Известен е с успешните си залагания срещу балона на фондовите пазари през 2000 г. и 2008 г. Предрекъл е три от върховете на пазара през последните години. Инвестиционният стил на Викърс следва компании със стремглав растеж, което той нарича: „да поставиш капитала на пътя на социалните промени“.

 

Американецът е автор на книгата „Денят след сгромолясването на долара“. Неговата радио програма за управление на финанси беше особено популярна в САЩ през последните години и имаше национално покритие. Викърс е любим гост на специализираните телевизионни предавания заради смелите си прогнози, хаплив език и остри коментари.

 

Investor.bg e медиен партньор на събитието

По статията работи: редактор Бойчо Попов

Източник: Investor.bg

 

 

Сп. Мениджър, 07.06.2013:

 

Деймън Викърс от „Уолстрийт“ с безплатна лекция утре в София


Един от най-известните играчи на „Уолстрийт“ и популярен коментатор на финансовите телевизионни програми на CNBC и Bloomberg TV Деймън Викърс ще изнесе утре лекция в рамките на семинара „Следвай тренда“, организиран от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Trendroom research and trading.

Семинарът е с вход свободен и е предназначен както за студенти, така и за инвеститори с опит на пазара. Той започва в 10, 30 ч. в зала 420 в бл. 3 в Стопанския факултет на СУ.

Викърс е основател и управляващ директор на Damon Vickers & Co , Seatle. Известен е с успешните си залагания срещу балона на фондовите пазари през 2000 г. и 2008 г. Предрекъл е три от върховете на пазара през последните години.

Инвестиционният стил на Викърс следва компании със стремглав растеж, което той нарича: „да поставиш капитала на пътя на социалните промени“. Американецът е автор на книгата „Денят след сгромолясването на долара“. Неговата радио програма за управление на финанси беше особено популярна в САЩ през последните години и имаше национално покритие. Викърс е любим гост на специализираните телевизионни предавания заради смелите си прогнози, хаплив език и остри коментари.

Повече информация за семинара на: http://uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/stopanski_fakultet/novini_ot_fakulteta/vtori_finansov_seminar_sledvaj_trenda_v_stopanskiya_fakultet_1_i_8_yuni_2013

 

Източник: Manager.bg

 

FBM Trader: Безплатна лекция на Деймън Викърс от „Уолстрийт“

 

ПРЕЗЕНТАЦИИ ОТ СЕМИНАРА:

Презентация 1 - Илиян Стефанов (pdf)

Презентация 2 - Васил Караиванов (pdf)

Презентация 3 - Мирослав Запорожанов (pdf)

 

Стопанският факултет благодари на Илиан Стефанов, Димо Димов, Мирослав Запорожанов, Деймън Викърс и ас. Васил Караиванов за изнесените лекции по време на семинара.

 

ОЧАКВАЙТЕ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА СЕМИНАРА "СЛЕДВАЙ ТРЕНДА"!